Mobiliteitsplan bezoekers HRIEPS 2019

Hierbij presenteren wij het nieuwe Mobiliteitsplan voor de bezoekers van HRIEPS 2019.

We gaan werken met een 1 richtingssysteem voor de bezoekers die met de auto naar Muziekfestival HRIEPS komen.Om dit mogelijk te maken is het vanaf heden niet meer mogelijk om door “de hoek” van Hoogelande te komen en niet meer door de Poppendamseweg vanuit de Mariekerkseweg.

Met andere woorden de volledige Poppendamseweg en Zwagermansweg worden zoals U kunt zien in de tekening verboden voor fietsers en voetgangers.

KISS en RIDE: Tevens is er zoals U kunt zien een KISS en RIDE strook toegevoegd op het evenemententerrein. U kunt hier kort veilig (en dus niet meer op de openbareweg!) stilstaan om iemand af te zetten of op te halen.Vanuit de Middelburgseweg de afslag Poppendamseweg nemen en U ziet de Kiss en Ride direct aan Uw rechterzijde.Wij zullen hem duidelijk zichtbaar aanduiden 😉

We zijn tot deze maatregelen gekomen om de verkeerssituatie veiliger te maken voor U als bezoeker in samenwerking met de Politie,Gemeente Veere,Waterschap scheldestromen en BBZ verkeersregelaars.We hopen daarom op Uw begrip en medewerking om ook de 25e editie tot een enorm veilig succes te maken!

Indien U de afbeelding te klein vind om goed te lezen kunt U via deze link een groot PDF bestand downloaden:                        https://www.hrieps.nl/wp-content/uploads/2019/03/Mobiliteitsplan-bezoekers-HRIEPS-2019-PDF.pdf